Terasser

Terasser

Det finns tre stycken stora terrasser. I väster, norr och öster. Utsikt över hav, berg och Nerja stad. Sedan bilderna togs har vi bytt golven mot ljusa stora plattor som inte tar åt sig värme.  

Se bilder på: Vardagsrummet, köket och badrum, terrasser, sovrum och  pool.

Stora terrassen på plan 1 mot väster
Den stora terrassen ligger mot väster och har sol från mitten på dagen. På sommaren är det ett perfekt ställe att äta frukost på för den ligger i skuggan på morgonen. Du har underbar kvällssol. Ett stort bord med plats för 6-8 personer. Det får också rum ett par solstolar.

Terrassen på plan 2 mot norr
Terrassen på plan två har en loungemöbel. Det är perfekt att sitta på kvällen och njuta av en nedåtgående sol.

Skyddad terrass plan 1 mot öster
Morgonsol vissa tider på året. Främst sommarhalvåret. Under förmiddagarna inbjuder den till solning i skydd. Det finns en kolgrill och plats för 6 personer. Klädtork och möjlighet till att sola.

Kolgrill är tillgänglig för gäster. Samt lite olika typer av solstolar. Det finns två stora bruna solbritsar i lägenheten.

Boka din drömsemester

Nerja är en liten mysig stad på Spaniens sydkust. Här finns stränder, gränder, trevliga små caféer och restauranger. Hyr vår fina lägenhet i Nerja och se fram emot en fantastisk semester och vistelse.  Skicka in en bokningsförfrågan så hör vi av oss.