Tapasbarer i Nerja

Bästa Tapasbarerna i Nerja

Det finna massor av tapas-barer i Nerja. Vi har inte varit på alla men på en hel del. Här är några av de som vi tycker är bäst. Har du en annan åsikt, maila oss gärna med kommentarern.

1. La Puntilla

La Puntilla är spanskt så det skriker. Kakel på väggarna och ljusrör i taket. Men helt enkelt den bästa tapasbaren i Nerja. En tapas ingår när du beställer en dryck. Vi rekommenderar  ett glas av husets vita med en Gambas pil pil. Lägg till ett ostron av den fasta sorten Conchas Finas. 

Karta till La Puntilla

 

2. Redondo Taperia

Redondo Taperia eller ”Tunnorna” som det ibland kallas är en tapasbar i centrala Nerja. Egentligen är det två tapasbarer. En ursprunglig och en på andra sidan som är mer inriktad på fisk. På Redondo kan du beställa chorizo som du själv får grilla klart. Du kan gå in och titta på vad du vill ha runt den runda bardisken. Praktiskt om du inte vet vad du vill ha.

Karta till Redondo

3. Mo gastro tapas

Här blir det lite lyxigare tapas. Här sitter du ned och tar kanske 2 tapas. Deras thailändska räkor är magiska och vi har ännu inte varit där utan att det har blivit en sådan och något av deras andra utbud. Lite dyrare, lite lyxigare men å så gott!

Karta till Mo gastro tapas

 

4. D´vinos

D´vinos är både en restaurang och en tapasbar. Men du sitter ned och äter flera tapas på en gång. Perfekt för den som inte vill gå runt på flera ställen. De har en väldigt trevlig vinmeny och många spännande och annorlunda tapas.

Karta till D´vinos

 

5. La Bodeguilla

Ytterligare en klassisk tapasbar i Nerja. Även här kan du gå in till bardisken och titta igenom tapas-utbudet.

Karta till La Bodeguilla

 

6. De Cai

En ny och väldigt bra tapasbar i Nerja är De Cai. Bland annat har dom grymt goda mjuka tacos. 

Karta till De Cai

Boka din drömsemester

Nerja är en liten mysig stad på Spaniens sydkust. Här finns stränder, gränder, trevliga små caféer och restauranger. Hyr vår fina lägenhet i Nerja och se fram emot en fantastisk semester och vistelse.  Skicka in en bokningsförfrågan så hör vi av oss.